20.03.2023

Educația Financiară alături de O.C.N Aventus Finance

În fiecare an, în luna martie, pentru copiii și tinerii de pe teritoriul țării noastre, Banca Națională organizează Săptămâna Educației Financiare.

Scopul acestui eveniment informativ este acela de a educa publicul tânăr din Moldova , abilitățile de planificare financiară competentă și de gestionare a fondurilor.

Multe organizații financiare, la mijlocul lunii martie, vor prezenta materiale utile și informative .

Pe parcursul anului trecut, pentru Aventus Finance O.C.N. s-a pus sarcina de a sprijini și educa pe cât posibil generația tânără, precum și de a prezenta material util și unic generației mai în vârstă, care în viitor poate fi implimentat în dezvoltarea societății noastre.

Pe parcursul anului 2022, Credit7/Credit365 a încercat să interacționeze cât mai mult cu populația țării noastre prin expunerea unor probleme importante „Educația financiară”.

În blogurile noastre corporative, precum și în Social Media,  pe parcursul anului trecut, am vorbit probleme importante, precum:

1. Cinci motive de ce nu vă ajunge bani.

2. De ce Organizația Financiară vă poate refuza un împrumut?

3. Cum să vă îmbunătățiți istoria de credit?

4. Dobânda Anuală Efectivă.

5. Totul despre credit scoring.

6. Datoriile se moștenesc?

Acest material s-a dovedit a fi foarte solicitat încât am primit un număr maxim de feedback-uri recunoscătoare de-a lungul istoriei existenței acestui material informativ în compania noastră.

De asemenea, datorită recenziilor pozitive din partea generației tinere, am creat secțiunea „Ce înseamnă?” pe rețelele sociale, unde explicăm în detaliu semnificația termenilor financiari folosiți în viața de zi cu zi și îi ajutăm pe abonații noștri să înțeleagă toate întrebările importante pentru o educație financiară.

Mai multe detalii despre această rubrică,  găsiți în lenta paginii oficiale de Facebook: Credit7.md

Pe baza celor relatate  mai sus, putem concluziona că populația țării noastre este foarte pregătită să învețe ceva nou și util în direcția finanțelor.

Compania Aventus Finance va continua să susțină metodele de predare a tinerilor, generația viitorului și să facă tot posibilul pentru ca fiecare dintre ei să fie cât mai pregătit pentru Viitorul Financiar, care este cel mai important instrument pentru fiecare persoană din țara noastră.

Cu mare respect Băncii Naționale și tuturor celor care participă la acest program!

Credit7/Credit365 ❤️

Revină

Articole asemănătoare

Datorită avansului tehnologic, calea spre a obține un credit a devenit rapidă și foarte convenabilă. Acum pentru a obține un credit online, ai nevoie doar de un smartphone sau... mai mult

19.06.2023

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, organizăm un concurs unde poți câștiga un Voucher Cadou în valoare de 500 MDL, la librăria LIBRARIUS. Concursul este valabil doar pe teritoriul... mai mult

22.05.2023

Toți clienții care vor obține credit în perioada 10 aprilie - 16 aprilie 2023, vor participa la extragerea unui certificat de 1000 lei în magazinele Linella. Rezultatele vor fi... mai mult

07.04.2023
Alege suma
MDL
-
+
1000 MDL7000 MDL
Alege perioada
zile
-
+
10 дней30 дней
  • Suma solicitată

    MDL

  • Rata lunară

    MDL MDL

  • Data achitării

  • Nr. de plăți
    până pe

Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ