24.05.2022

De ce banca a refuzat creditul?

S-ar putea să te gândești – ce legătură au băncile dacă Credit7 este din domeniul microfinanțării și ce rost are să scrie despre concurenții lor. Cu siguranță că o concurență sănătoasă este necesară și importantă în industria noastră. Totodată, clienții care au fost respinși de o bancă pot găsi condiții mai bune la noi, fără a mai vorbi de probabilitatea mai mare de aprobare și de lipsa de birocrație.

Scopul acestui blog este de a vorbi despre educație financiară și credite de avantajoase. Astăzi vom vorbi despre posibilele motive pentru care o bancă refuză un împrumut și ce trebuie făcut într-o astfel de situație (spoiler: contactați Credit7, Credit365).

 

1. Istoria creditară

Unul dintre factorii inițiali în analiza capacității de plată a unui client. Ea include mai mulți factori, de la informații despre toate împrumuturile contractate până la datoriile înregistrate la facturile comunale neachitate. Trebuie de avut în vedere faptul că o istorie creditară cu zero de asemenea poate provoca suspiciuni. Acest lucru indică faptul că aveți aceleași șanse de a fi un bun plătitor ca și de a fi un debitor. Iar dacă istoricul este prea bun, banca riscă să nu câștige bani  dacă plătiți înainte de termen împrumutul. Avem un articol mai detaliat despre istoria creditară.

 

2. Un salariu necorespunzător

Al doilea factor important în analiză. În mod ideal, rata lunară a împrumutului nu ar trebui să depășească 40% din totalul veniturilor. Acest lucru se explică prin faptul că aceasta este suma pe care o persoană o poate achita pentru un împrumut fără a întâmpina dificultăți financiare.. Dificultatea constă în prezentarea unui document oficial care să confirme valoarea salariului tău. Nu trebuie să uiți că personalul băncii poate verifica și salariul mediu al profesiei tale pe piața muncii.

 

3. Informații incorecte

Este important să indici corect datele personale în documentele, in special atunci când soliciți un împrumut. Orice greșeală intenționată sau accidentală poate fi considerată de către bancă ca o încercare de fraudă. Acesta poate fi cu ușurință motivul pentru care se refuză un credit.

 

4. Suma creditului

Dacă o persoană cu un salariu mare cere un împrumut pentru o sumă mică, aceasta riscă să fie respinsă. Un astfel de Împrumutat poate fi considerat suspect de către Bancă. De asemenea, ar trebui să se țină cont de faptul că un astfel de client aduce un profit redus, iar banca suportă costurile operaționale asociate procesării și deservirii creditului. Banca este interesată să plătiți împrumutul cât mai mult posibil și să nu îl rambursați înainte de termen, aceasta este sarcina sa principală.

 

5. Date externe

Aici începe distracția! Evaluarea datelor externe este ca și cum ai participa la loto. În această categorie, aproape totul este luat în considerare: cum este îmbrăcată persoana, cum miroase, dacă are tatuaje și altele. De asemenea, se ia în considerare discursul și comportamentul persoanei pe parcursul conversației. Se poate doar ghici ce ar mai putea fi adăugat la această listă.

 

 

Ei bine, iată care sunt cele mai importante 5 motive pentru care o bancă ar putea refuza un împrumut. Dacă te regăsești în această situație, Credit7, Credit365 îți vine cu siguranță în ajutor!

 

Așteptăm să ne apelezi la 022 877 077 sau să ne trimiți un mesaj pe chat.

Revină

Articole asemănătoare

Indicatorul DAE vă ajută să comparați ofertele de împrumut și să alegeți pe cea mai bună, ținând cont de costul taxelor și comisioanelor suplimentare. mai mult

17.06.2022

Cu ocazia Zilei Copilului de 1 iunie, Credit7 organizează un concurs de creație pentru copii și părinții lor! Câștigătorii vor primi certificate de 500 de lei în rețeaua de... mai mult

23.05.2022

Fiecare dintre noi a auzit cel puțin o istorie despre persoane care au avut probleme si datorii in urma unui împrumut. Cum să obții un împrumut profitabil și să... mai mult

13.05.2022
Alege suma
MDL
-
+
1000 MDL7000 MDL
Alege perioada
zile
-
+
10 дней30 дней
 • Suma solicitată

  3000 MDL

 • Costul total
  354,5 MDL

  6,00 MDL

 • Spre rambursare

  până pe

  до 5.11.20

  3607,20 MDL

Informația precontractuală Exemplu reprezentativ