19.07.2022

5 motive de ce nu sunt suficienți bani

 • Nu știți pe ce să cheltuiți

Încercați să vă concentrați pe scopurile pe care le puteți atinge cu ei, decât pe faptul de a avea bani. Rezultatul este garantat dacă vă cunoașteți clar nevoile și scopurile pe care le urmăriți și va planificați achizițiile și investițiile. Cunoscând punctul final, va fi mult mai ușor să vă orientați spre el.

 

 • Nevoia de a învăța și frica

Mulți oameni se tem de schimbări, chiar atunci când știu că este necesar și important. Schimbarea unui loc de muncă care nu este pe plac, învățarea unei noi profesii sau urmarea unui curs de perfecționare. Acestea și reprezintă o schimbare care îți va transforma viața spre bine.

 

 • Atitudini financiare dăunătoare

Încercați să fiți atenți la atitudinea dumneavoastră față de bani. Puteți considera că nu-i puteți câștiga în mod cinstit, că banii sunt răi sau că nu reprezintă fericirea Voastră. Acestea sunt atitudinile financiare negative care vă împiedică să vă bucurați de bani și să-i dobândi cu succes.

 

 • Speranța unui miracol

Ce vă place mai mult? Să mergeți la loto în fiecare weekend și să sperați că veți câștiga, să așteptați că veți primi o moștenire de milioane sau să citiți o carte despre cum să faceți bani fără să vă ridicați de pe canapea. Toate opțiunile sunt atractive, dar, din păcate, acestea sunt doar rare cazuri de noroc. Iar în viața reală, trebuie să acceptăm faptul că noi singuri ne modelăm propria bunăstare financiară.

 

 • Planificarea bugetului

Acum toată lumea vorbește despre educația financiară. Și nu în zadar! Aceasta este baza unei bune gestiuni financiare. Desigur, dacă veți renunți la cafeaua la pachet sau la călătoriile cu taxiul- nu veți deveni bogat. Dar, cel puțin, veți înțelege pe ce cheltuiți cea mai mare parte a bugetului și, chiar mai mult, veți putea să gestionați banii astfel încât să-i puteți cheltui pe lucrurile mult dorite.

 

Pe pagina noastră de blog noi vom publica mai multe informații despre educația financiară, așa că urmăriți-ne pentru a nu pierde nimic.

 

 

Revină

Articole asemănătoare

Vom premia prin tragere la sorți 10 certificate (sau poate mai multe) în valoare de 500 de lei pentru cumpărături în rețeaua magazinelor CRAFTI (valabile și la magazinele Jucarenia... mai mult

13.08.2022

Mai sunt aproximativ două săptămâni până la începerea anului școlar. Iată ce puteți face pentru a economisi bani pe cheltuielile școlare fără a cheltui o avere și fără a... mai mult

11.08.2022

Comisia Națională a Pieței Financiare a aprobat Regulamentul privind creditarea responsabilă aplicate Organizațiilor de Creditare Nebancară, care va intra în vigoare la 1 septembrie 2022. mai mult

01.08.2022
Alege suma
MDL
-
+
1000 MDL7000 MDL
Alege perioada
zile
-
+
10 дней30 дней
 • Suma solicitată

  3000 MDL

 • Costul total

  6,00 MDL

 • Spre rambursare
  până pe
  до 5.11.20

  3607,20 MDL

Informația precontractuală Exemplu reprezentativ
 • Suma solicitată

  MDL

 • Rata lunară

  MDL MDL

 • Data achitării

 • Nr. de plăți

Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ