19.07.2022

5 motive de ce nu sunt suficienți bani

 • Nu știți pe ce să cheltuiți

Încercați să vă concentrați pe scopurile pe care le puteți atinge cu ei, decât pe faptul de a avea bani. Rezultatul este garantat dacă vă cunoașteți clar nevoile și scopurile pe care le urmăriți și va planificați achizițiile și investițiile. Cunoscând punctul final, va fi mult mai ușor să vă orientați spre el.

 

 • Nevoia de a învăța și frica

Mulți oameni se tem de schimbări, chiar atunci când știu că este necesar și important. Schimbarea unui loc de muncă care nu este pe plac, învățarea unei noi profesii sau urmarea unui curs de perfecționare. Acestea și reprezintă o schimbare care îți va transforma viața spre bine.

 

 • Atitudini financiare dăunătoare

Încercați să fiți atenți la atitudinea dumneavoastră față de bani. Puteți considera că nu-i puteți câștiga în mod cinstit, că banii sunt răi sau că nu reprezintă fericirea Voastră. Acestea sunt atitudinile financiare negative care vă împiedică să vă bucurați de bani și să-i dobândi cu succes.

 

 • Speranța unui miracol

Ce vă place mai mult? Să mergeți la loto în fiecare weekend și să sperați că veți câștiga, să așteptați că veți primi o moștenire de milioane sau să citiți o carte despre cum să faceți bani fără să vă ridicați de pe canapea. Toate opțiunile sunt atractive, dar, din păcate, acestea sunt doar rare cazuri de noroc. Iar în viața reală, trebuie să acceptăm faptul că noi singuri ne modelăm propria bunăstare financiară.

 

 • Planificarea bugetului

Acum toată lumea vorbește despre educația financiară. Și nu în zadar! Aceasta este baza unei bune gestiuni financiare. Desigur, dacă veți renunți la cafeaua la pachet sau la călătoriile cu taxiul- nu veți deveni bogat. Dar, cel puțin, veți înțelege pe ce cheltuiți cea mai mare parte a bugetului și, chiar mai mult, veți putea să gestionați banii astfel încât să-i puteți cheltui pe lucrurile mult dorite.

 

Pe pagina noastră de blog noi vom publica mai multe informații despre educația financiară, așa că urmăriți-ne pentru a nu pierde nimic.

 

 

Revină

Articole asemănătoare

Datorită avansului tehnologic, calea spre a obține un credit a devenit rapidă și foarte convenabilă. Acum pentru a obține un credit online, ai nevoie doar de un smartphone sau... mai mult

19.06.2023

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, organizăm un concurs unde poți câștiga un Voucher Cadou în valoare de 500 MDL, la librăria LIBRARIUS. Concursul este valabil doar pe teritoriul... mai mult

22.05.2023

Toți clienții care vor obține credit în perioada 10 aprilie - 16 aprilie 2023, vor participa la extragerea unui certificat de 1000 lei în magazinele Linella. Rezultatele vor fi... mai mult

07.04.2023
Alege suma
MDL
-
+
1000 MDL7000 MDL
Alege perioada
zile
-
+
10 дней30 дней
 • Suma solicitată

  MDL

 • Rata lunară

  MDL MDL

 • Data achitării

 • Nr. de plăți
  până pe

Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ