La Credit7 primești mai mult decât plătești

Descriere campanie:

Ți s-a întâmplat vreodată să mergi în ospeție și să ieși de acolo cu cadouri și cu bani de taxi? Acesta e și cazul primului credit la Credit7.

Întâi de toate, primul credit e gratuit. Asta înseamnă că întorci exact atât cât iei. Ca între prieteni.

Îți respectăm timpul și vrem să ne asigurăm că întreg procesul este cât se poate de confortabil, pentru tine.

Poți solicita creditul oriunde te-ai afla, dacă ai acces la internet. Completezi formularul online, primești răspunsul prin sms, și aștepți cuminte să-ți vină banii la card, sau îi poți ridica în numerar la sucursalele Victoriabank și oficiile Poșta Moldovei, la fel putem să ți-i transferăm în portofelul electronic Runpay/Bpay. Nu mai pierzi timpul pe drumuri sau la stat în coadă.

Acum, pentru că tot ne place să fim omenoși, mergem mai departe de atât, îți transferăm și 50 lei pe telefon. Ca să pui totul în mișcare, să te apuci de treabă, orice planuri ai avea.

Nu e mare creditul, poți solicita până la 7.000 de lei, și nu e mare câștigul, sunt 50 de lei, dar întreg procesul e făcut cu gândul la tine, fiecare detaliu e pentru comoditatea ta și asta contează. Detaliile fac diferența, iar plus cu plus se adună. 

La Credit7 primești mai mult decât plătești.

Durata promoției: 1 martie 2021 – 30 iunie 2021

Procedura promoției: https://credit7.md/ru/procedura-promotiei-de-primavara/

  • Ce înseamnă credit gratuit?

Un credit gratuit este un împrumut pentru care nu plătești % dobândă. Suma contractată este exact cea pe care o întorci în termenii stabiliți.

  • De câte ori pot beneficia de un credit gratuit?

Creditul gratuit se acordă doar o singură dată. Primul credit contractat la Credit7 este gratuit.

  • Cum primesc cei 50 de lei?

Indiferent de operatorul care te deservește, fie Orange, Moldcell sau Unite, noi îți suplinim contul cu 50 de lei, nerambursabili, timp de câteva minute după contractarea creditului.

  • Pot să depun cererea pentru credit offline?

Nu suntem o companie fantomă, ne face plăcere să interacționăm cu clienții noștri. Puteți să ne vizitați în oricare dintre cele 14 oficii în țară, 4 în mun. Chișinău, restul în regiuni: Florești / Bălți / Fălești / Drochia / Comrat  / Rîșcani / Orhei / Soroca / Edineț și să depuneți cererea offline, dacă preferați.

  • Ce fac dacă nu am card? 

Dacă nu aveți un card activ puteți să ridicați banii de la oficiile Poșta Moldovei, sucursalele Victoriabank și stațiile Petrom, sau vă putem face transferul în Portofelul Electronic Bpay / Runpay.