Despre Credit7

Credit7 — un instrument convenabil pentru rezolvarea rapidă a problemelor financiare de zi cu zi. Suntem o companie ce oferă credite online în Republica Moldova, într-un mod simplu și avantajos. Credit7 este un serviciu pentru credite online ce a fost creat pentru a-ți permite să obții bani în 7 minute fără a te stresa cu o mulțime de hârtii sau nevoia de a aștepta în rânduri. Doar completezi un formular online și în scurt timp ai banii pe card sau în numerar.

Ce sunt creditele online?

Creditele online rapide sunt împrumuturi concepute pentru a transfera rapid banii în contul tău. Aceste credite sunt ideale pentru o necesitate de urgență sau când ai nevoie brusc de numerar. Scopul nostru este să oferim credite online, în mod competitiv, sigur, transparent și în timp rapid. Credit7 te ajută rapid când ai nevoie de bani aici și acum. Noi îți economisim timpul și acordăm împrumutul dorit, fără birocrație, drumuri la oficiile noastre și alte complicații. Atunci când ai nevoie de bani, ai nevoie de ei rapid și transparent.

Credit7îți oferă și una și alta:

Мы быстрые
Avantajos

Fără comision, fără confirmarea veniturilor, fără gaj, doar cu buletinul. Dobânda se achită doar pe perioada folosirii împrumutului. O recalculăm și avem grijă să nu plătești în plus.

Exemplu: Ai luat credit pe termen de 30 zile, dar îl întorci în 15 zile. În acest caz, achiți dobânda doar pe 15 zile.

Простые и понятные условия
Rapid și simplu de obținut

Toată procedura este 100% online, din comoditatea casei tale fără rânduri și departamente. Completezi formularul online, primești confirmarea prin SMS și semnezi contractul la fel online.

Компания с мировым опытом
Acordăm credite oriunde

Acordăm credite pe tot teritoriul Moldovei. Banii îi poți primi pe card, în numerar la sucursalele Victoriabank și oficiile Poșta Moldovei sau la portofelul electronic Bpay.

Alege suma
MDL
-
+
mai puțin MDL mai mare MDL
Alege perioada
zile
-
+
mai puțin zile mai mare zile
Suma solicitată
MDL
Costul total
0 MDL
Spre rambursare
MDL

până pe

Solicită credit
Cod promoțional inexistent
Ați folosit deja codul promoțional
Cod promoțional incorect
Cod promoțional activat
Promitem că îți transferăm banii rapid

Așa că aplică online și primești banii rapid pe card sau în numerar

Depune cererea online