De ce este avantajos să prelungiți un împrumut?

A obține un împrumut înseamnă a-l plăti la timp. Dar viața poate fi imprevizibilă și des poate strica planurile, dificultăți financiare pot apărea la oricine. Pentru astfel de cazuri, organizațiile de microfinanțare oferă o opțiune de prelungire a împrumutului respectiv. În acest caz, veți avea la dispoziție încă o lună ca să vă achitați datoria și să puteți repartiza cheltuielile în liniște.

Avantajele prelungirii 

Printre principalele avantaje ale unei prelungiri se numără următoarele:

– lipsa cauzelor judiciare și a procedurilor cu departamentul de colectare;

– posibilitatea de a rambursa datoria pe etape;

– păstrarea unui istoric de credit pozitiv, care va fi benefic în viitor.

Ținem să subliniem un avantaj deosebit, este vorba despre calmul Dvs. Veți fi de acord că este mai sigur să vă adresați unei companii care are o opțiune de prelungire a împrumutului ca o asigurare în caz de forță majoră din partea clientului.

Cum să obțineți și care sunt costurile

În cazul în care nu plătiți datoria, operatorii Credit7 vă vor contacta cu câteva zile înainte de sfârșitul perioadei de rambursare pentru a afla de ce nu a fost achitat împrumutul. Apoi, aveți două opțiuni: achitați datoria înainte de data scadentă sau plătiți taxa și activați opțiunea de reînnoire. Costul taxei va depinde de mai multe aspecte, așa că nu există o sumă fixă. Operatorii noștri pot calcula costul taxei pentru împrumutul dumneavoastră și vă pot ajuta cu procesarea. 

Vă reamintim că Credit7 acum are o ofertă avantajoasă pentru clienții noi – până la 7000 de lei fără comision, cu posibilitatea de a solicita un credit online, fără gaj, și de a primi banii direct pe card.

Vă vom răspunde la întrebările Dvs. la numărul de telefon 022 877 077 sau prin online chat de la Credit7.md