28.01.2020

Împrumuturile nebancare – cât de sigure sunt?

Timpul tău costă bani

Ne-am obișnuit să auzim tot mai des că timpul ne costă. Suntem presați constant pentru a reuși cât mai multe, iar adesea ne supără drumurile lungi, cozile interminabile sau birocrația de la ghișee. Am căutat soluții noi pentru a ne scuti de pierderea acestui timp prețios, pe care îl putem petrece alături de cei dragi.

În acest scop, au luat naștere tot mai multe servicii online – unde totul stă la un click distanță! Acest lucru înseamnă că acum ne putem rezolva problemele și sarcinile din fața unui laptop sau a unui smartphone conectat la internet.

Dacă la început puteai doar să îți faci cumpărăturile online, să achiți serviciile comunale sau să rezervi o cameră de hotel, ei bine, acum poți să obții un credit rapid în Chișinău sau un împrumut online fără bătăi de cap.

Despre Credit7

Noi ținem la timpul tău și chiar îți demonstrăm acest lucru prin posibilitatea obținerii unui credit online doar cu buletinul. Ce trebuie să faci pentru a primi împrumutul direct pe card? Ai nevoie doar de un calculator sau un telefon conectat la internet. Intri pe www.credit7.md, alegi suma și perioada, apoi completezi cererea. E rapid și ușor, îți ia cel mult 10 minute

În scurt timp, colegii noștri vor procesa cererea ta și vei primi confirmarea prin sms. După confirmarea împrumutului online, nu-ți rămâne decât să semnezi contractul online, fără a te deplasa la vreun oficiu. Imediat după aceasta, primești banii pe card ori în numerar la sucursalele Victoriabank sau oficiile Poșta Moldovei.

Online vs offline

Dacă încă mai pui la îndoială economia de timp când optezi pentru un credit rapid online, hai să facem un calcul simplu. Să presupunem că trăiești în satul Mălăiești. Pentru a lua un împrumut, cel mai probabil trebuie să vii la Chișinău. Te trezești dimineața, iei rutiera care face o oră până la Chișinău. De la gară, o să cauți un transport cu care să ajungi până la cea mai apropiată filială. Mai adaugi cel puțin jumătate de oră. După ce ajungi la oficiu, vei fi consultat de unul dintre manageri, apoi vei completa cererea pentru un credit simplu. Deci, hai să spunem că în total vei pierde patru ore, dus-întors, pentru a lua un credit offline… asta dacă ai toate documentele necesare, dar probabil va trebui să le aduni ulterior. Pe când, pentru a depune o cerere online ai nevoie de maxim 10 minute și primești un răspuns rapid. Nici nu mai spunem despre confortul pe care îl ai când depui cererea de acasă, de pe canapea, savurând cafeaua de dimineață. Pentru că scopul nostru este să oferim credite urgente online, în mod competitiv, sigur, transparent și în timp rapid.

De ce un împrumut online e mai sigur decât cel offline

Ținem mult să îți oferim banii de care ai nevoie urgent, nu doar rapid, dar și transparent! Nu îți ascundem nici o informație cu privire la restituirea creditului urgent sau alte comisioane adăugătoare, de care vei afla după primirea banilor. Nu scriem mărunt condiții dubioase, pe care nu le vei observa în muntele de documente pe care trebuie să le completezi/semnezi.

Odată ce ai completat cererea online, datele tale rămân confidențiale și nimeni nu poate să le folosească în alte scopuri. Deci, nu e nevoie să ai copii la acte de identitate, care pot să rămână la îndemâna oricui, doar faci poza buletinului pe care o atașezi direct la cerere. Cu alte cuvinte, este sigur și fără nici o expunere nedorită a datelor personale.

La Credit7 împrumutul este online, rapid și avantajos

În secolul vitezei, fii primul! Cum să îți reușească? Începe să alegi corect, chiar și atunci când ești în impas și ai nevoie de un credit urgent.

Credit7 vine cu soluția cea mai potrivită pentru tine și situația în care te afli, pentru că nimic nu e imposibil de rezolvat dacă ai oameni cumsecade alături.

Optează să îl obții:

  • Online – iei creditul 100% online, fără cozi, birocrație și pauze de masă.
  • Rapid – de la analiza cererii până la transferarea banilor sunt doar 7 min.
  • Avantajos – pentru clienții noi – primul credit e gratuit.

Însă Credit7 nu uită de prietenii și clienții fideli, pentru care are permanent reduceri și promocoduri. Mai mult decât atât, achiți doar pentru zilele utilizate. Ce înseamnă aceasta? De exemplu, dacă iei un credit pe 30 zile, dar îl rambursezi în 5 zile, achiți doar pentru cele 5 zile, în baza unui recalcul.

Clienții noștri aleg Credit7 nu doar pentru oportunitatea de a obține un împrumut online, dar și pentru abordarea prietenoasă, îndreptată spre necesitățile lor urgente, cât și pentru cea mai oportună metodă de rambursare a împrumutului rapid.

Într-un secol în care nu ne ajunge timp, tu fii viteză. Aplică pentru credite online!

Revină

Articole asemănătoare

Datorită avansului tehnologic, calea spre a obține un credit a devenit rapidă și foarte convenabilă. Acum pentru a obține un credit online, ai nevoie doar de un smartphone sau... mai mult

19.06.2023

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, organizăm un concurs unde poți câștiga un Voucher Cadou în valoare de 500 MDL, la librăria LIBRARIUS. Concursul este valabil doar pe teritoriul... mai mult

22.05.2023

Toți clienții care vor obține credit în perioada 10 aprilie - 16 aprilie 2023, vor participa la extragerea unui certificat de 1000 lei în magazinele Linella. Rezultatele vor fi... mai mult

07.04.2023
Alege suma
MDL
-
+
1000 MDL7000 MDL
Alege perioada
zile
-
+
10 дней30 дней
 • Suma solicitată

  MDL

 • Rata lunară

  MDL MDL

 • Data achitării

 • Nr. de plăți
  până pe

Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ