07.04.2023

Tombolă cu ocazia Sărbătorilor de Paşti!

Dragi prieteni! 🥳

Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, Credit7 și magazinul Linella au pregătit o surpriză specială pentru toți clienții lor fideli. În perioada sărbătorilor, veți avea șansa de a câștiga unul dintre cele 20 de certificate de cumpărături Linella, în valoare de 1000 de lei fiecare!

Este o oportunitate excelentă de a vă face cumpărăturile de Paște fără niciun cost suplimentar. În plus, certificatele pot fi folosite în orice magazin Linella, oferindu-vă o varietate de opțiuni pentru a achiziționa produsele dorite.

Pentru a participa la această campanie, tot ce trebuie să faceți este să obțineți un credit de consum de la Credit7. Fie că aveți nevoie de bani pentru a vă renova casa sau pentru a achiziționa cadouri de Paște, Credit7 vă poate ajuta să vă îndepliniți dorințele.

Cu un proces de aprobare rapid și o rată de dobândă convenabilă, Credit7 este alegerea perfectă pentru a vă satisface nevoile financiare. Nu pierdeți ocazia de a profita de această ofertă limitată și de a câștiga unul dintre cele 20 de certificate de cumpărături Linella în valoare de 1000 de lei fiecare!

Rezultatele vor fi efectuate pe 18 aprilie folosind un generator de numere randomizate, le găsiți pe pagina oficială de Facebook a Credit7.md.

Depune cererea prin cabinetul personal.

Baftă! 🤞

Regulamentul tombolei poate fi găsit aici.

Revină

Articole asemănătoare

Datorită avansului tehnologic, calea spre a obține un credit a devenit rapidă și foarte convenabilă. Acum pentru a obține un credit online, ai nevoie doar de un smartphone sau... mai mult

19.06.2023

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, organizăm un concurs unde poți câștiga un Voucher Cadou în valoare de 500 MDL, la librăria LIBRARIUS. Concursul este valabil doar pe teritoriul... mai mult

22.05.2023

În fiecare an, în luna martie, pentru copiii și tinerii de pe teritoriul țării noastre, Banca Națională organizează Săptămâna Educației Financiare. Scopul acestui eveniment informativ este acela de a... mai mult

20.03.2023
Alege suma
MDL
-
+
1000 MDL7000 MDL
Alege perioada
zile
-
+
10 дней30 дней
  • Suma solicitată

    MDL

  • Rata lunară

    MDL MDL

  • Data achitării

  • Nr. de plăți
    până pe

Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ