23.04.2019

Împrumuturi rapide online fără acte

Este oare strict necesar să mergeți la bancă, dacă aveți nevoie urgentă de o sumă de bani?  Dar ce e de făcut atunci când suma de care aveți nevoie nu este atât de mare, iar timpul pe care îl aveți la dispoziție este restrâns? Cea mai bună soluție în această situație este un împrumut rapid online. Și nu doar pentru acesta vă va economisi o groază de timp.

Cu siguranță, beneficiile utilizării instrumentului de creditare online sunt o mulțime și unele din ele sunt de-a dreptul uimitoare. Credit7 vă face cunoștință cu avantajele de care veți avea parte solicitând un credit online:

 1. Simplitate. Aplicarea pentru un credit online este foarte simplă, pentru aceasta nu trebuie nici măcar să ieșiți din casă. Este suficient să vizitați pagina web a companiei, să completați formularul și în câteva minute suma de care aveți nevoie va fi deja în contul dvs. Plus la toate, interfața paginii web Credit7 va fi pe înțelesul chiar și unui utilizator neexperimentat a gadgeturilor.
 2. Economie de timp. Cu creditele acordate online nu veți pierde timp pentru a vizita băncile în căutarea celei mai bune oferte, iar ulterior să petreceți ore în șir în cozi interminabile. Pentru a completa formularul de creditare online aveți nevoie nu mai mult de 15 min, portalul Credit7 funcționează automatizat la maxim.
 3. Independență. Nu va fi nevoie să vă conformați orarelor de funcționare a centrelor de creditare sau a băncii. Puteți aplica pentru un împrumut online din orice loc, și la orice oră – noaptea sau în zile de odihnă. Principalul e să aveți acces la internet. Iar cu dezvoltarea tehnologică o puteți face și de pe telefonul dvs. În mod analog, puteți urmări starea împrumutului în cabinetul dvs. personal. Așadar, Credit7 vă ofere cele mai bune condiții pe care nu le poate oferi oricare altă companie.
 4. Loialitate. În cazul în care aveți o istorie creditară bună, pentru dvs. ca și client fidel Credit7 oferă reduceri considerabile și un șir de înlesniri. Compania Credit7 vă oferă posibilitatea de a mări suma împrumutului posibilă cu fiecare credit online solicitat.
 5. Transparență. Utilizând calculatorul online de pe pagina web, puteți vizualiza imediat rata lunară și suma totală ce urmează a fi rambursată. Aveți posibilitatea să setați oricând suma împrumutului și perioada de care aveți nevoie.
 6. Împrumuturi mai mici. Băncile, de cele mai multe ori, sunt interesate în acordarea unor sume mai mari pentru un credit. Astfel, dacă aveți nevoie de o sumă mai mică, urgent, un împrumut online e cea mai bună soluție. Solicitând un credit online, cu Credit7 puteți obține instantaneu orice sumă între 500 și 7000 de lei.
 7. Lipsa birocrației. Solicitând un credit online, nu veți fi nevoit să colectați o mulțime de documente, ca în cazul unor credite bancare. Da, chiar așa, veți obține un împrumut online fără acte adiționale, ca adeverință de salariu, certificarea venitului etc.
 8. Rambursare comodă a creditului. Să rambursați un credit solicitat online, cu Credit7,este tot atât de simplu ca și obținerea acestuia. Puteți în cel mai simplu mod să transferați suma necesară de pe cardul dvs. în contul creditului. Sunt disponibile și alte metode de plată – prin terminalele de plată QIWI sau depuneri de numerar la bancă.
Revină

Articole asemănătoare

La ce să atragi atenția când vrei să iei un credit

Ai nevoie de bani și parcă te-ar bate un gând să iei un credit? Creditul e o soluție comodă și rapidă, e adevărat. Și totuși, sunt atâtea companii de... mai mult

15.06.2020
bugetul în familie

Ai observat că, de-a lungul vieții, faci unele acțiuni care fie îți îmbunătățesc viața, fie îți aduc daune? De exemplu, sportul e o deprindere sănătoasă. Fumatul, pe de altă... mai mult

26.05.2020

Cred că deja ai observat că acum practic una din trei postări e despre COVID-19, pe de o parte e bine și e corect ca să fie informare, pe... mai mult

07.04.2020
Alege suma
MDL
-
+
1000 MDL7000 MDL
Alege perioada
zile
-
+
10 дней30 дней
 • Suma solicitată

  3000 MDL

 • Costul total
  354,5 MDL

  6,00 MDL

 • Spre rambursare

  până pe

  до 5.11.20

  3607,20 MDL

Informația precontractuală Exemplu reprezentativ