Împrumut
08.03.2023

Împrumut de bani

Împrumutul online este un serviciu financiar care este furnizat prin internet și presupune acordarea de fonduri în mai puțin de jumătate de oră. Companiile de microfinanțare se specializează în acordarea de împrumuturi pe card și le acordă pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Care sunt avantajele împrumuturilor pe card?

 • Cerințe minime față de client. Chiar și debitorii cu un rating de credit scăzut pot conta pe faptul că pot fi aprobați pentru un împrumut pe card. Pentru a avea bani este suficient să fiți solvabili. Adică, clientul trebuie să aibă un venit stabil care să-i permită să ramburseze împrumutul la timp.
 • Soluție rapidă. Clientul poate obține un credit în mai puțin de jumătate de oră. Este un proces cu ciclu complet: debitorul trece prin înregistrare, apoi primește un contract, iar după semnare primește transferul pe card (sau numerar).
 • Servicii la distanță. Clientul poate obține o consultație personală în orele de lucru ale companiei și poate obține răspunsuri la toate întrebările sale în cadrul serviciului. În acest sens, clienților li se oferă un ajutor cu acordarea creditului, plata și alte probleme.

Ce este diferența dintre un împrumut bancar sau unul de la o instituție financiară nebancară?

Băncile se specializează în diferite servicii financiare: de la depozite și credite până la plata serviciilor publice etc. Specializarea OCN-urilor este împrumuturile pe card. Datorită acestei centralizări a serviciilor, clientul primește exact ceea ce are nevoie și poate să se bazeze pe un serviciu detaliat și calitativ. Situația și dorințele sale vor fi tratate cu mai multă atenție, deoarece nu există o difuzare către alte servicii.
De asemenea, băncile încheie contracte pe termen mai lung cu clienții, cu credite mai promițătoare din punctul de vedere al băncii. De exemplu, structurile bancare sunt ideale pentru acordarea de împrumuturi specifice – pentru cumpărarea unei mașini, a unui imobil, pentru începerea unei afaceri etc. Aplicarea la OCN pentru astfel de scopuri este inutilă, deoarece o organizație de microfinanțare nu poate finanța nevoile respective, aceasta nu este specializarea ei.
Băncile oferă împrumuturi mari, pe termen lung. În timp ce OCN-uri oferă împrumuturi până la salariu – puteți cheltui exact atât cât vă convine pentru a le rambursa după ce primiți salariul.

Care sunt condițiile pentru obținerea unui împrumut în Credit7?

Pentru a obține un împrumut pe card de la Credit7, clientul trebuie să aibă buletin de identitate valabilă și să fie cetățeanul Moldovei. Este de dorit să aibă o istorie pozitivă de credit, dar acest lucru nu este un factor determinant în luarea deciziei. Dacă clientul planifică să primească bani pe card, el trebuie să aibă un card activ în lei și emis de la orice banca din Moldova.

Cum se ia un împrumut de la Credit7?

Procesul de înregistrare este foarte simplu și se reduce la pași minimi:

 1. alegeți suma și durata împrumutului cu ajutorul unui calculator online;
 2. treceți prin înregistrarea scurtă cu introducere datelor personale;
 3. trimiteți cererea și așteptați decizia;
 4. semnați contractul de creditare prin intermediul codului din SMS;
 5. primiți transferul pe card sau pe contul electronic. Dacă este necesar, puteți primi banii în numerar.

În ce situații poate ajuta un împrumut online?

Banii în credit sunt salvatori în cazurile în care este necesar să obțineți fonduri în mod urgent. De exemplu, dacă un echipament important se strică, aveți nevoie de bani pentru studii, tratament medical sau un cadou de sărbătoare urgent. Avantajul este că puteți fi sigur că veți primi un transfer în contul Dvs. personal după câteva minute.

Revină

Articole asemănătoare

Datorită avansului tehnologic, calea spre a obține un credit a devenit rapidă și foarte convenabilă. Acum pentru a obține un credit online, ai nevoie doar de un smartphone sau... mai mult

19.06.2023

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, organizăm un concurs unde poți câștiga un Voucher Cadou în valoare de 500 MDL, la librăria LIBRARIUS. Concursul este valabil doar pe teritoriul... mai mult

22.05.2023

Toți clienții care vor obține credit în perioada 10 aprilie - 16 aprilie 2023, vor participa la extragerea unui certificat de 1000 lei în magazinele Linella. Rezultatele vor fi... mai mult

07.04.2023
Alege suma
MDL
-
+
1000 MDL7000 MDL
Alege perioada
zile
-
+
10 дней30 дней
 • Suma solicitată

  MDL

 • Rata lunară

  MDL MDL

 • Data achitării

 • Nr. de plăți
  până pe

Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ