11.08.2022

Cum să vă pregătiți copilul pentru școală și să nu rămâneți fără bani

Mai sunt aproximativ două săptămâni până la începerea anului școlar. Acest lucru înseamnă că părinții au depășit perioada de vacanță și a început căutarea de rechizite școlare pentru copiii lor. Iată ce puteți face pentru a economisi bani pe cheltuielile școlare fără a cheltui o avere și fără a renunța la calitate.

 

1) Faceți o listă de cumpărături. În acest fel vă va fi mai ușor să nu pierdeți nimic și să nu faceți cumpărături neplanificate. Introduceți în această listă tot ceea ce poate avea nevoie un copil în timpul anului școlar. În același timp, nu este necesar să cumpărați totul dintr-o dată, dar cumpărați mai întâi cele esențiale. La câteva săptămâni după începerea anului școlar, magazinele vor scădea prețurile și veți putea cumpăra tot ce are nevoie elevul dvs.

 

2) Verificați stocurile de anul trecut. Desigur, dacă nu aveți un elev de clasa întâi, în acest caz trebuie să cumpărați de la A la Z. Dar există avantaje în acest sens-cumpărați articole de papetărie bune și un ghiozdan de înaltă calitate, în acest caz, acestea vor dura câțiva ani școlari. Dacă copilul dvs. nu este în clasa întâi, efectuați un audit al mijloacelor de anul trecut. Există o șansă ca unele dintre articolele de pe lista de cumpărături să le aveți deja.

 

3) Cumpărați de la particulari. Părinții vând adesea rechizite școlare în stare bună, iar acestea vor costa cu 40-60% mai puțin decât prețul pieței. Este deosebit de profitabil să cumpărați manuale și cărți acolo. De asemenea, puteți deveni vânzător, eliberând spațiu pentru lucruri noi și recuperând parțial costul acestora.

 

4) Cumpărați din magazinele online. Acestea oferă adesea reduceri mari și o gamă largă de produse. Alternativ, comandați ceea ce nu aveți nevoie să încercați și cumpărați restul în magazinele fizice. În același timp, economisiți timp comandând livrarea și, de asemenea, aveți timp să vă uitați la restul prețurilor de pe site pentru a cumpăra haine și încălțăminte, pornind de la prețul minim de piață.

 

5) Puneți bani deoparte din timp. Școala implică multe alte cheltuieli pe lângă haine și rechizite școlare. Flori pentru profesori la 1 septembrie, cadouri de ziua de naștere, tot felul de donații – și lista poate continua la nesfârșit. Pentru ca aceste cheltuieli neprevăzute să nu vă lovească prea mult buzunarul, puneți o mică sumă deoparte în fiecare lună în pușculița cheltuielilor școlare.

 

6) Luați un împrumut. Cumpărați din timp tot ce are nevoie copilul dumneavoastră la prețuri avantajoase și returnați banii după 25 de zile. De exemplu, Credit7 oferă până la 7000 lei la 0% pentru clienții noi. Pentru a primi rapid bani pe card, puteți aplica sunând la 022 877 077 sau prin intermediul chat-ului din dreapta jos.

 

Sperăm că aceste informații vă vor fi utile, iar bugetul dvs. a dus pregătirile pentru școală fără dificultăți.

Revină

Articole asemănătoare

Pentru persoanele cărora li s-a refuzat cel puțin o dată un credit, cuvântul scoring le este cunoscut. Deci, ce este acest sistem care decide în mod independent dacă veți... mai mult

14.09.2022

Vom premia prin tragere la sorți 10 certificate (sau poate mai multe) în valoare de 500 de lei pentru cumpărături în rețeaua magazinelor CRAFTI (valabile și la magazinele Jucarenia... mai mult

13.08.2022

Comisia Națională a Pieței Financiare a aprobat Regulamentul privind creditarea responsabilă aplicate Organizațiilor de Creditare Nebancară, care va intra în vigoare la 1 septembrie 2022. mai mult

01.08.2022
Alege suma
MDL
-
+
1000 MDL7000 MDL
Alege perioada
zile
-
+
10 дней30 дней
 • Suma solicitată

  3000 MDL

 • Costul total

  6,00 MDL

 • Spre rambursare
  până pe
  до 5.11.20

  3607,20 MDL

Informația precontractuală Exemplu reprezentativ
 • Suma solicitată

  MDL

 • Rata lunară

  MDL MDL

 • Data achitării

 • Nr. de plăți

Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ