Credit Rapid
12.01.2023

Credit rapid pe card în Moldova

Credit rapid este un serviciu de împrumut aproape instantaneu oferit de instituțiile financiare nebancare. Viteza eliberării banilor este asigurată de facilitățile moderne de transfer de informații și de interacțiunea cu serviciile de depozitare a istoricului de credit.

Nu este ușor să obții bani rapid în Moldova și nu oricine poate face acest lucru. Cu Credit7, puteți obține rapid bani pe card în termen de 30 de minute fără dificultăți, pentru aceasta veți avea nevoie doar buletinul de identitate, un card de plată de la orice bancă din Moldova și un telefon mobil activ.

Avantajele creditării rapide de la Credit7

Serviciul nostru oferă soluții rapide de creditare online în toată Moldova. Pentru a asigura un serviciu rapid pentru utilizatori, folosim tehnologii moderne de identificare și verificare a identității clientului.

Acest lucru simplifică procedura de creditare: folosim doar elementele esențiale, eliminând procesele secundare.

 • garantăm primirea banilor în termen de 30 de minute, în cazul în care cererea online Dumneavoastră este aprobată;
 • oferim condiții avantajoase pentru primul împrumut – rata dobânzii este de 0%. Veți putea folosi banii absolut gratuit;
 • înregistrăm și emitem credite online fără prezența personală a clientului. Vom trimite bani pe cardul bancar oriunde în Moldova.

Cum să obțineți un credit rapid online de la Credit7?

Credit7 oferă mai multe modalități de a obține credite rapide: puteți vizita una dintre numeroasele sale sucursale, puteți semna un contract și primi bani cash sau puteți aplica online prin intermediul site-ului companiei. În acest caz, trebuie să parcurgeți următorii pași:

 1. Depuneți cererea indicând în formular suma de bani pe care doriți să o primiți (suma maximă 7000 lei) și termenul (perioada maximă 25 de zile).
 2. Completați formularul de înregistrare: informațiile pe care le furnizați sunt protejate de accesul terților, iar procesul de înregistrare este complet confidențial.
 3. Așteptați decizia – de obicei, vă răspundem în 10-15 minute. Pentru a comunica cu Dumneavoastră, folosim canalele de comunicare pe care le-ați indicat în chestionar.
 4. În cazul în care vă aprobăm cererea, veți avea acces la contractul de credit. Va trebui să-l citiți și să-l semnați.
 5. Noi expediem banii pe cardul Dumneavoastră după ce primim semnați contractului.

De ce trebuie să vă înregistrați în cabinetul personal?

Fiecare client, după finalizarea procesului de înregistrare și completarea chestionarului, primește acces la cabinetul personal. Acolo sunt disponibile următoarele funcții și opțiuni:

 • informații personale ale clientului;
 • istoricul împrumuturilor deschise și închise;
 • plata sau prelungirea creditului curent;
 • formular de solicitare creditului rapid: nu va trebui să completați din nou formularul de cerere, ceea ce înseamnă că veți obține bani și mai repede.

Ce documente sunt necesare pentru a solicita un credit rapid?

Atunci când solicitați un credit rapid online, va trebui să furnizați date din buletinul de identitate și unul sau mai multe certificate de venit. Oferim mai multe modalități de a primi bani: dacă doriți să-i obțineți pe card, specificați detaliile din formularul de înregistrare. De asemenea, puteți face rost de bani în numerar de la orice oficiul Poșta Moldovei sau de la orice benzinărie Petrom. Dacă doriți să primiți bani în format electronic, specificați numărul portofelului Runpay /Bpay /Paynet.

Cine poate obține un credit rapid?

Serviciile de creditare rapidă pe card bancar de la Credit7 sunt disponibile pentru orice persoană cu vârsta peste 18 ani. Deasemenea, trebuie să vă aflați în Moldova în momentul solicitării împrumutului.

Revină

Articole asemănătoare

În fiecare an, în luna martie, pentru copiii și tinerii de pe teritoriul țării noastre, Banca Națională organizează Săptămâna Educației Financiare. Scopul acestui eveniment informativ este acela de a... mai mult

20.03.2023
Împrumut

Împrumutul online este un serviciu financiar care este furnizat prin internet și presupune acordarea de fonduri în mai puțin de jumătate de oră. Companiile de microfinanțare se specializează în... mai mult

08.03.2023

Sună destul de plictisitor, dar, de fapt, investind câteva ore pentru a calcula și a întocmi acest plan, veți primi un ghid personal detaliat de orientare. Acesta vă va... mai mult

26.01.2023
Alege suma
MDL
-
+
1000 MDL7000 MDL
Alege perioada
zile
-
+
10 дней30 дней
 • Suma solicitată

  3000 MDL

 • Costul total

  6,00 MDL

 • Spre rambursare
  până pe
  до 5.11.20

  3607,20 MDL

Informația precontractuală Exemplu reprezentativ
 • Suma solicitată

  MDL

 • Rata lunară

  MDL MDL

 • Data achitării

 • Nr. de plăți

Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ