credit bun
15.01.2023

Credit bun de la Credit7

Credit7 este o instituție financiară nebancară, unde puteți obține un credit bun online. Serviciile noastre sunt pentru cei care au nevoie urgentă de o sumă mică de bani pe card sau în numerar. Puteți solicita un credit bun pe această pagină sau într-una din sucursalele noastre.

Care sunt avantajele unui credit bun de la Credit7?

 • Serviciul este disponibil 24/7 non-stop, ne puteți contacta în orice moment.
 • Condiții clare și accesibile pentru fiecare locuitor al Moldovei.
 • Condiții favorabile – primul credit fără dobândă.

Cum să obțineți un credit bun online de la Credit7?

 1. Pentru a solicita un împrumut, selectați suma și termenul dorit folosind calculatorul de credit și treceți la depunerea cererei online.
 2. Completați formularul de înregistrare, informațiile furnizate sunt necesare pentru verificarea și întocmirea unui contract de împrumut. Specificați metoda dorită de primire a banilor: este posibil să primiți bani pe un card, într-un portofel electronic sau în numerar la orice oficiu Poșta Moldovei sau la orice benzinărie Petrom.
 3. Trimiteți cererea spre examinare și așteptați decizia. Veți primi un răspuns în maxim 10-15 minute.
 4. Citiți și semnați contractul de împrumut. După aceea, în decurs de o oră, veți primi banii în modul pe care l-ați ales.

Menționăm că primul împrumut se acordă în condițiile promoției – credit fără dobânda. Când o să aplicați din nou, nu va trebuie să completați formularul de înregistrare, toate datele sunt salvate în cabinetul personal al clientului, și în acest caz, prelucrarea împrumutului durează mai puțin timp.

Condițiile împrumutului acordat de la Credit7

 • suma minima 1000 lei;
 • suma maximă 7000 lei;
 • perioada minimă de 5 zile;
 • perioada maximă de 25 de zile;
 • rata dobânzii (promoțională) 0%;
 • rata standard a dobânzii de 0,136% pe zi;
 • rata anuală a dobânzii la împrumut: 49,64%.

Cine poate solicita un credit și care sunt condițiile necesare

Credit7 este gata să ofere o mână de ajutor financiar fiecărui locuitor al Moldovei. Cerințele sunt minime – vom aproba cererea dacă aveți peste 18 ani și vă aflați în Moldova la momentul solicitării împrumutului. Pentru a vă înregistra, aveți nevoie de:

 1. buletin de identitate;
 2. documente justificative privind veniturile financiare;
 3. telefon mobil;
 4. card de plată de la orice banca din Moldova, dacă doriți să primiți bani pe card.

Ce puteți face dacă nu reușiți să recuperați banii la timp

Dacă nu aveți posibilitatea să vă recuperați banii la timp, puteți profita de programul nostru special de prelungire. Tot ce trebuie să faceți este să achitați o mică sumă de bani pentru oprirea taxei și activarea serviciului. Acest lucru va prelungi perioada de plată pentru o perioadă mai lungă.

Revină

Articole asemănătoare

Datorită avansului tehnologic, calea spre a obține un credit a devenit rapidă și foarte convenabilă. Acum pentru a obține un credit online, ai nevoie doar de un smartphone sau... mai mult

19.06.2023

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, organizăm un concurs unde poți câștiga un Voucher Cadou în valoare de 500 MDL, la librăria LIBRARIUS. Concursul este valabil doar pe teritoriul... mai mult

22.05.2023

Toți clienții care vor obține credit în perioada 10 aprilie - 16 aprilie 2023, vor participa la extragerea unui certificat de 1000 lei în magazinele Linella. Rezultatele vor fi... mai mult

07.04.2023
Alege suma
MDL
-
+
1000 MDL7000 MDL
Alege perioada
zile
-
+
10 дней30 дней
 • Suma solicitată

  MDL

 • Rata lunară

  MDL MDL

 • Data achitării

 • Nr. de plăți
  până pe

Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ