Cum să economisești cumpărând on-line? Modalități eficiente pentru un shopping calitativ

28 January 2020

Cum să economisești cumpărând on-line? Modalități eficiente pentru un shopping calitativ

Trăim într-o vreme când timpul costă scump, iar fiecare cheltuială trebuie ținută la evidență. Prin urmare, este evident de ce mulți oameni preferă shopping-ul online și împrumuturile rapide. Combinația acestora le salvează timpul și bugetul de schimbări neprevăzute și situații urgente. Dar cum să economisești eficient datorită unor cumpărături on-line calitative? Răspunsul ți-l oferim în acest material informativ.

 

 • Cashback – alege să faci cumpărăturile de la magazine on-line care îți oferă posibilitatea de cashback, acesta reprezentând o așa zisă recompensă amânată pentru fiecare achiziție. Unele portaluri on-line au această opțiune deja încorporată, altele colaborează cu băncile la care îți deservești cardul. Tot ce trebuie să faci este să ai un card alimentat cu bani și să te înregistrezi pe site. Restul e doar plăcerea de a cumpăra!

 

 

 • Urmărește reducerile – aici atenție mare! Nu urmări doar reducerile sezoniere când toată lumea epuizează stocurile în 2 timpi și 3 mișcări. Alege reducerile mici, pe final de perioadă, când poți cumpăra la prețuri extrem de mici. Unele site-uri au chiar reduceri specifice unor aniversări sau sărbători tematice: aniversarea site-ului; single day sau Ziua Independenței. Poți combina acest beneficiu cu avantajele unui împrumut rapid online, pe care îl poți obține în doar două click-uri de la noi.

 

 

 • Fă-ți wish list-uri – asta îți va oferi posibilitatea de a prinde cele mai bune bilete pentru vacanță, îți va reaminti lucrurile de care ai nevoie în mod repetat și îți va ordona întreaga experiență în ale cumpărăturilor. În plus, un wish-list eficient îți va păstra în coș anumite produse, astfel încât să nu pierzi timpul dând căutări inutile pe site.

 

 

 • Fă cumpărături noaptea – oricât de bizar nu ar suna, poți prinde reduceri de care nu știai, în perioada nopții. Este, de exemplu, cazul biletelor avia low-cost care pot fi procurate la prețuri avantajoase noaptea, de pe site-uri specializate. În plus, startul unor campanii de reduceri se dă, de cele mai multe ori, noaptea, astfel încât se intensifică organic traficul pe site.

 

 

 • Utilizează site-uri de comparare a prețurilor – acest lucru îți va salva banii și îți va oferi siguranța că obiectul / produsul ales nu este mai scump decât pe alte site-uri, iar sentimentul de regret (atât de comun nouă) va dispărea.

 

Shopping-ul on-line este o activitate, pe bună dreptate, intuitivă. Să umbli pe zeci de site-uri, să alegi din sute de produse pe cel mai bun – iată câteva dintre obiectivele pe care le țintești atunci când decizi că este cazul să apelezi la cumpărături în mediul virtual. În mod firesc, acest gen de achiziții este mult mai eficient, ușor și îți economisește una dintre resursele vitale: timpul.

Dacă vrei ca în noul an să petreci mai mult timp cu familia și să cumperi totul cu un click, apelează la împrumuturile rapide online și creditele noastre de consum. Credit 7 – noi îți oferim bani pentru visele tale!

Alege suma
MDL
-
+
0 MDL0 MDL
Alege perioada
zile
-
+
0 zile0 zile
 • Suma solicitată

  0 MDL

 • Costul total

  0 MDL

  0 MDL
 • Spre rambursare

  0 MDL

  până pe
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

Promitem să-ți transferăm banii rapid

Așa că aplică online și primești banii rapid pe card sau în numerar