28.01.2020

Păstrăm sau cheltuim? Aplicații virtuale pentru banii tăi

Ne mișcăm încet, dar sigur către o eră tehnologiilor tot mai avansate – nu ne mai facem griji dacă uităm acasă portofelul, pentru că avem carduri sau conturi on-line, linii de creditare comode și aplicații mobile. În calitatea noastră de companie specializată în acordarea împrumuturilor online urgente, ținem pasul cu toate inovațiile tehnice în materie de gestiune a finanțelor. Respectiv, ne-am gândit că va fi util pentru tine să-ți povestim despre câteva instrumente digitale potrivite pentru a duce evidența bugetului și a monitoriza cum îți cheltui resursele financiare. 6 aplicații cu și despre gestiunea bugetului tău

My Wallet. Acest instrument îți permite să setezi un buget zilnic personalizat, de exemplu pentru prânz, sau combustibil. Prin urmare, îți oferă posibilitatea de a monitoriza corect, zilnic, banii luați dintr-un credit on-line sau pe cei primiți din salariu. În plus, un beneficiu evident este faptul că ai, la doar un click distanță, posibilitatea de a obține rapoarte de totalizare.

Money Manager este o altă opțiune care pune accentul pe infografice, pe elemente vizuale, ceea ce este o variantă bună pentru cei care nu sunt foarte prietenoși cu cifrele, dar care își doresc să observe care este circuitul banilor pe care îi posedă. Aplicația este utilă dacă vrei să monitorizezi cum sunt cheltuiți banii pe facturi, sau dacă într-o lună sau alta ai făcut operațiuni financiare incorecte. În plus, are posibilitatea de a face backup. În cazul în care îți schimbi telefonul, aplicația îți generează un excel cu toate datele acumulate.

Mint. Una dintre cele mai potrivite aplicații pentru gestionarea finanțelor, conform rating-ului oferit de specialiștii în domeniu, este Mint. Această aplicație se leagă automat de contul tău bancar prin intermediul smartphone-ului tău și îțipermite să gestionezi fluxul de bani. Totodată, are inserat un modul care generează alerte atunci când trebuie să faci plăți, de exemplu achitări pe facturi, sau rata la un microcredit.

CashBase este o veritabilă platformă de gestiune în comun a bugetului familial. Aceasta îți oferă posibilitatea de a conecta mai mulți utilizatori, eventual membri de familie / co-echipieri și de a observa cât cheltuie fiecare, și care segmente pot fi optimizate. Programul îți va organiza mult mai simplu cheltuielile, pentru că îți vei putea diviza bugetul în mai multe așa-zise portofele: pentru ratele la credit, pentru concediu, pentru cheltuielile uzuale. Un plus mare este că această aplicație este foarte intuitivă și comodă în utilizare.

MoneyWise este o altă „jucărie” digitală de gestionare a banilor. Este simplă în utilizare fiind potrivită pentru planificarea bugetului lunar și ținerea evidenței facturilor și a cheltuielilor – clipă de clipă. Îți permite să separi bugete pe partea personală sau business.

Spendee este perfectă pentru persoanele care nu au vreme să-şi analizeze modul în care cheltuie banii. Aplicaţia are la bază un algoritm care analizează procesul prin care câştigi şi cheltui banii, pentru a-ţi da sfaturi individualizate despre modul în care poţi face economii sau măcar să-ți reduci cheltuielile. De asemenea, ai posibilitatea de a include diverse notificări, de a scana facturi şi de a exporta datele din aplicaţie în fişiere Excel sau CVS sau chiar pe Google Drive.
De ce ar trebui să alegi astfel de aplicații?

Avantajele sunt evidente, mai ales dacă e vorba de gestiunea unui buget de familie, când banii contează la fiecare pas. Dacă vrei să scapi de durerile de cap cu facturile lunare și ratele la împrumutul online, atunci anume aceste aplicații te vor scuti de multe dificultăți:

 1. Sunt rapide – consumă mai puțin timp decât statul la coadă la bancă.
 2. Sunt intuitive – se raportează eficient la cerințele consumatorilor.
 3. Sunt accesibile – aceste aplicații pot înlocui cu succes orice agendă de modă veche.

Dacă ți-ai ales aplicația favorită și ai nevoie de bani „rapizi”, atunci ne poți contacta la numărul de contact 022 877 077. Suntem alături de tine în alegerea oricărui credit fără acte și fără gaj – la doar un click distanță.

Revină

Articole asemănătoare

Vom premia prin tragere la sorți 10 certificate (sau poate mai multe) în valoare de 500 de lei pentru cumpărături în rețeaua magazinelor CRAFTI (valabile și la magazinele Jucarenia... mai mult

13.08.2022

Mai sunt aproximativ două săptămâni până la începerea anului școlar. Iată ce puteți face pentru a economisi bani pe cheltuielile școlare fără a cheltui o avere și fără a... mai mult

11.08.2022

Comisia Națională a Pieței Financiare a aprobat Regulamentul privind creditarea responsabilă aplicate Organizațiilor de Creditare Nebancară, care va intra în vigoare la 1 septembrie 2022. mai mult

01.08.2022
Alege suma
MDL
-
+
1000 MDL7000 MDL
Alege perioada
zile
-
+
10 дней30 дней
 • Suma solicitată

  3000 MDL

 • Costul total

  6,00 MDL

 • Spre rambursare
  până pe
  до 5.11.20

  3607,20 MDL

Informația precontractuală Exemplu reprezentativ
 • Suma solicitată

  MDL

 • Rata lunară

  MDL MDL

 • Data achitării

 • Nr. de plăți

Grafic de rambursare Informația precontractuală Exemplu reprezentativ