Credite online urgent

23 April 2019

Nu contează dacă este prima dată când auzi de noțiunea de „credite online urgent”. Acest articol îți va explica de ce este această opțiune cea mai rapidă dintre cele existente la moment.

Atunci când ai nevoie urgent de o anumită sumă de bani, fără dorința sau posibilitatea de a te adresa unor persoane concrete după ajutor, Credit7 vine cu o soluție: bani de împrumut rapid, pe care îi obții în doar câteva mișcări. Iar dacă ai deja o experiență neplăcută în materie de împrumuturi oferite de bănci, cu siguranță nu vei mai fi cinic. Conceptul de credite online este creat special pentru tine.

Tot de ce vei avea nevoie: buletin/carte de identitate și acces la un calculator, conectat la internet. Completezi formularul pentru credit online cu datele tale personale și obții imediat decizia de credit.

Așadar, de ce să alegi un credit online urgent?

Eviți pierderile de timp pe care le-ai putea suporta pentru îndeplinirea dosarului, drumul până la bancă pentru a depune cererea, așteptarea rezoluției, iar în caz de răspuns pozitiv – timpul necesar pentru a ridica de la bancă suma obținută. Nici dacă ai apela la cunoscuți sau familie nu ai obține la fel de rapid banii, ca în colaborarea cu Credit7.

Atitudinea noastră față de clienți este una de încredere, în speranța reciprocității absolute. Noi nu cerem o mulțime de documente, pentru a atesta capacitatea ta de rambursare a creditului solicitat. Așadar, nu vei fi nevoit să cheltui timp pentru a ne demonstra intențiile tale onorabile. Ne dorim să facem din ideea de credite online doar cu buletinul o normalitate zilnică, pentru că toți clienții noștri merită încrederea noastră deplină. Ancheta online este succintă. De la tine se cer doar informațiile de bază, exclusiv cele utilizate pentru identificare și transfer. Viteza întregului proces depinde doar de cât de repede scrii la tastatură și cât de bine îți lucrează internetul. Ceea ce depinde de noi îți garantează viteză maximă.

Transferul sumei solicitate, odată primită confirmarea, se face direct în contul indicat în anchetă. Fie că ai nevoie de un credit rapid în Chișinău sau oriunde în Moldova, obții banii direct pe card. S-ar putea ca timpul economisit astfel să conteze la fel de mult ca suma în sine, pentru că există diverse circumstanțe care impun un împrumut rapid.

Suntem aici la orice oră, pentru orice întrebări. Ne găsești prin metoda care îți convine mai mult: în chat online, cu un mesaj la adresa de email info@credit7.md sau prin operatorii noștri la numărul de telefon (+373) 22 877 077. Dacă nu ești pentru prima dată la noi, ai de asemenea la dispoziție Cabinetul Personal. Important este că putem interveni prompt în orice caz, ca să-ți economisim timpul cât mai bine. Te-am convins că timpul tău este vital? Dacă ai nevoie de bani, Credit7 este soluția ideală pentru tine. Vezi compartimentul despre cum aplici pentru un credit online, după ce te-ai informat suficient (transparența este unul dintre principiile noastre preferate). Nu ezita să folosești șansa de a-ți aduce visurile mai aproape, simplu, eficient, dar cel mai important – rapid.

Alege suma
MDL
-
+
0 MDL0 MDL
Alege perioada
zile
-
+
0 zile0 zile
 • Suma solicitată

  0 MDL

 • Costul total

  0 MDL

  0 MDL
 • Spre rambursare

  0 MDL

  până pe
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ

Promitem să-ți transferăm banii rapid

Așa că aplică online și primești banii rapid pe card sau în numerar